Om employ

Ansatte i Employ representerer et mangfold av yrkesgrupper

I Employ har vi musikere, skuespillere, fotografer, psykologer, forretningsutviklere, designere, konsulenter, forfattere, dansere og hagearkitekter.  En gjeng hyggelige og dyktige folk, bosatt over store deler av landet. Se hvem de er. Se hva de gjør. Se om det er noen som passer for ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

DJ / musikkprodusent / låtskriver

Sebastian Emes – DJ FMC – er fra Oslo og har to NM-titler og 10 år med mye erfaring fra scene og produksjoner. Han har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger og sier selv at han har "en ekte lidenskap for musikken". Han beskrives med gode tekniske ferdigheter og energisk tilstedeværelse som skaper atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.

Han har gjort en rekke spillejobber på klubber og festivaler, deriblant Hovefestivalen, Øya Natt, Over Oslo, Slottsfjell & Skral festival. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene, blant annet til New York og radioprogrammet The Rub, kuratert av Brooklyn Radio med DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Han vært fast DJ for TV-programmet Stjernekamp på NRK siden 2015 og er fast turné-DJ for rapperen Son of Light. Han har også turnert med blant annet Karpe Diem, Cezinando og Sandra Lyng.

Han produserer melodiøs house-musikk som har høstet god kritikk. Deriblant låten «Keep On», med over 300.000 streams på Spotify. Han har også gjort remixer for bl.a. Sandra Kolstad, Son of Light, Numa Edema og Aeronautics, som har fått rotasjon på NRK P3. I 2018 var han co-produsent på Ida Maria sin singel “Scandilove”.

https://open.spotify.com/album/6GfFZWHahy5RE4Fu4FIyeJ

Sebastian Emes

Sebastian Emes

DJ / musikkprodusent / låtskriver

Kultur

Håkon Hagen Knudsen er en allsidig musiker. Han virker både i band og gjør solistinnslag. Han tar gjerne rollen som komponist og arrangør.

Han håndterer saksofon og bassklarinett, er treblåsinstruktør og dirigent. Han virker også som utøvende jazzmusiker. Basert på Sunnmøre.

Han tar oppdrag i mange forskjellige sammenhenger, som konserter, bryllup, begravelser, bursdager, firmafester – både som innslag og taffel. Gjennom et stort musikernettverk kan han stille opp med musikalske innslag både som band, duo eller helt solo.

Håkon Hagen Knudsen

Håkon Hagen Knudsen

Musiker / musikkpedagog

Kultur

B-fotograf

Jonathan Bevan jobber som B-fotograf på en rekke forskjellige tv-drama, spillefilmer, reklamer og kortfilmer.

Jonathan Bevan

Jonathan Bevan

B-fotograf

Kultur

Lydtekniker

Louise er lydtekniker, basert rundt Oslo. Hun har utdanning fra Gateakademiet i Kristiansand, Lydteknikk og NISS 09-11, Lydteknikk. Louise turnerer med en rekke band og artister – deriblant Silje Nergaard & Espen Berg, Hilde Louise Asbjørnsen, Sol Heilo, Kajsa Balto og Benedicte Torget. Hun har også jobbet med artister som Anita Skorgan, Tord Gustavsen trio, Gurls og Ellen Andrea Wang blant mange andre.

Hun har stor erfaring som inhouse tech på venuer som Victoria Nasjonal JazzScene, Sentralen, Café Mono, Krøsset og Kulturkirken Jakob. Hun har også jobbet for utleiefirmaer, og har erfaring fra festivaler som Moldejazz, Førdefestivalen, Slottsfjell og Øya, og forskjellige systemer hos: Bright, MoldeForum og Bary.

Louise Lavoll

Louise Lavoll

Lydtekniker

Kultur

Kulturarbeidar, impresario og sceneprodusent

Gjennom samarbeid med ei rekke produsentar og artistar innan musikk og scene har Linda fått nytta si dragning mot systematikk og mønstre med den evige inspirasjonen som ligg i dei kreative kreftene. Sjølv kallar ho seg eit typisk mattehovud og utdanna realfagslærar og seier at det kanskje ikkje var det mest opplagte at ho skulle ende som kulturarbeidar. Men fascinasjonen og interessen for det skapande har alltid dradd henne mellom desse universa. Og dei siste ti åra har ho funne ein måte å kombinere det på.

Ambisjonen er først og fremst å ha det gøy på jobb, "…og viss eg i tillegg kan sleppe å smøre meg matpakke... ja, då kan eg ikkje be om noko meir", seier Linda.

Linda Børnes

Linda Børnes

Impresario

Kultur

Skriftdesigner

Sindre Bremnes har siden 2012 vært medeier i og designer for skriftforlaget Monokrom. Han har også vært journalist, redigerer og vaktsjef i Nationen, kulturredaktør i Klassekampen, redigerer i Dagbladet og VG, og redaktør i Universitas.

Sindre Bremnes

Sindre Bremnes

Skrifttypedesigner

Kultur

Kyrre Dyregrov er utdannet psykolog ved universitetet i Aarhus. Han er ansatt i Øygarden kommune hvor han blant annet gir psykologisk behandling i lavterskeltilbudet Rask Psykisk Helsehjelp. Kyrre er også medeier i Onlinepsykologene AS.

Kyrre Dyregrov

Kyrre Dyregrov

Styreleder / psykolog

Helse

Bassist, arrangør og universitetsforeleser

Per Elias Drabløs er musiker fra Orkdal i Sør-Trøndelag, men har bodd og virket i Kristiansand siden 1987. Underviser ved Universitetet i Agder, i tillegg til utstrakt freelancevirksomhet. Også medlem av bandet Secret Garden siden 1996.

Per Elias Drabløs

Per Elias Drabløs

Musiker

Kultur

Eirik Berge er pianist, komponist og arrangør og har jobbet med en rekke artister som Ole Edvard Antonsen, Sissel Kyrkjebø, Ronan Keating, Madcon, Nik Kershaw og mange flere. Som komponist og arrangør har han medvirket på flere skandinaviske plater, konserter og teateroppsetninger. Arrangementene hans er blitt spilt av ensembler som DR SymfoniOrkestret, DR Pigekoret TrondheimSolistene, Czech National Symphony Orchestra, Stockholm Session Strings, Oslo Session Strings, Stavanger Symfoniorkester og Kristiansand Symfoniorkester. Han har sin komposisjons- og orkestreringsutdannelse fra Berklee College of Music i Boston, USA.

Eirik Berge

Eirik Berge

Musiker

Kultur

Programleder og komiker

Siri Kristiansen har jobbet mange år med radio, først for NRK, nå for Radio1 med programmet Siri & De gode hjelperne.

Parallelt jobber hun med det meste innen humorsjangeren; sceneshow, TV, bok, podkast, kurs m.m. Hun tar også gjerne jobben som konferansier for alt fra det tungt faglige til lettere underholdning.

Siri Kristiansen

Siri Kristiansen

Programleder / komiker

Kultur

Rådgiver, konsulent og mentor

Dag Kjosavik er siv.ing. fra NTH 1975 innen teknisk kybernetikk. Han har mer enn 30 års ledererfaring fra industribedriftene Trallfa Robot / ABB Robotics, Reime AS og Tranberg AS. Videre har han ledet Bedriftsutviklingsgruppen og FORNY-programmet i Rogalandsforskning. I perioden 1998 til 2014 var han adm.dir. i Tranberg AS, som er leverandør til den internasjonale marine- og offshoreindustrien. Han er i dag styreleder/styremedlem i flere bedrifter og foreninger.

Dag Kjosavik

Dag Kjosavik

Bedriftsrådgiver

Konsulent

Emil er gitarist og låtskriver med base i Oslo, hvor han spiller i en rekke forskjellige konstellasjoner, som revyer, teater, eventer og konserter med forskjellige band og artister. Han gir også undervisning i regi av Oslo Private Musikkskole siden januar 2012.

Fotograf: Kjetil Tefke

Emil Haglund

Emil Haglund

Musiker

Kultur

Bassist og pedagog

Theodor Onarheim jobbar som frilansmusiker og speler både el-bass og kontrabass. Han er blant anna med i kammerjazz-trioen Cirrus. Han underviser ved UiS og har tidlegare undervist bass på kulturskule, vidaregåande skule og folkehøgskule.

Theodor Onarheim

Theodor Onarheim

Musiker

Kultur

Foto og video i mange disipliner

Jarle H. Moe har jobbet som foto- og videofotograf i en årrekke. Hovedfokuset er på musikkfoto, både av og på scenen, og fotojournalistiske bilder. I snitt dekker han 200 konserter i året – og gjør alltid sitt ytterste for å fange essensen hver eneste konsert han dekker.

Moe har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Han er fast bidragsyter til bildebyrået Gonzales Photo (underleverandør til bl.a. NTB Scanpix) og jobber også for det norske musikkmagasinet Gaffa. Jarle bor i Bergen, men reiser gjerne hvor som helst for nye oppdrag.

Jarle Hovda Moe

Jarle Hovda Moe

Foto- og videograf

Kultur

Gitarist, produsent og pedagog

Markus er utdannet gitarist og pedagog ved Norges Musikkhøgskoles jazzlinje. I tillegg til å undervise ved Rønningen Folkehøgskole og Høgskolen i Staffeldtsgate, spiller han med jazzbandet Do You See What I See. Og metalbandet Grant The Sun. Som frilansgitarist jobber han blant annet med Marthe Wang, Ine Hoem, Adam Douglas, Ole Børud, Idol og the Voice. Som produsent har han blant annet jobbet med Adam Douglas, Ine Hoem og Marthe Wang.

Markus Lillehaug Johnsen

Markus Lillehaug Johnsen

Gitarist, produsent og pedagog

Kultur

Kristian Dragsund er en allsidig mann som har bakgrunn som prest og tømrer. Han har de siste årene jobbet i begravelsesbransjen og driver i dag Dragsund Begravelsestjeneste med utgangspunkt på Ganddal, Sandnes.

Dragsund har lang erfaring med å møte mennesker i ulike livssituasjoner. Gjennom sitt selskap iFamilie AS tilbyr han «Verktøy for Livet» - en hjelp til å forstå seg selv og mennesker vi omgås.

Kristian Dragsund

Kristian Dragsund

Veileder / gravferdskonsulent

Konsulent

Snill så mye som mulig, engasjert så ofte som jeg kan, og strukturert etter behov! Brenner for å hjelpe andre i å lykkes. Lang erfaring fra HR-området etter å ha jobbet i stilling som kommunalsjef i 6 år. Regnskaps- og revisjonsbakgrunn i tillegg.

Trenger du hjelp med noe? Ta kontakt! Jeg lover at jeg ikke er kjedelig, selv om jeg ikke er så kreativ som mange av mine kollegaer!

Monica Rundhaug

Monica Rundhaug

Styremedlem i Artistfellesskapet og administrasjonsleder i  Employ

Konsulent

Sanger og komponist

Nils Christian Fossdal er utdannet ved Rogaland Musikkonservatorium og Statens operahøgskole. Han har hovedsakelig virket som frilanssanger og komponist/lydkunstner etter endte studier. Tidligere har Nils Christian vært medlem av vokalgruppen Gli Scapoli og gruppen State. Han har også hatt flere framtredende roller i ulike musikaler, teater- og operaoppsetninger, blant annet med en sentral rolle i Mamma Mia-oppsetningen på Folketeateret i Oslo.

For mange barn er Nils Christian best kjent kjent som Lektor Fossdal fra skuespillerensemblet Galen i halen. Han er også en del av bluegrass/gospel gruppen Lucky Four, som laget musikk til filmen "Sykt Lykkelig".

Nils Christian Fossdal

Nils Christian Fossdal

Musiker / skuespiller

Kultur

He's got the blues

Erik går under aliaset Eric Slim Zahl. Med bandet Eric Slim Zahl & the South West Swingers har han blant annet seiret i European Blues Challenge, i Torrita di Siena, Italia. Gjennom målrettet arbeid har de blitt et kjent navn i blueskretser i Europa og turnerer også mye i Norge på bluesklubber og festivaler.

Andre viktige hendelser:

2017 - Europaturné med Eric Slim Zahl & the South West Swingers
2016 - 2017 Europaturné (festivaler): Finland, Danmark, Belgia, Frankrike, Sveits, Spania (Baskerland), Portugal, Italia.
2016 - Mottaker av Stavanger Kommunes Kulturstipend, musikk
2016 - Europaturné med Eric Slim Zahl & the South West Swingers
2011 - Nominert til Spellemannspris i kategorien for Blues for albumet "Daddy´O"

Erik Zahl

Erik Zahl

Musiker

Kultur

Sosionom og konsulent

Sissel har erfaring fra veiledning, saksbehandling, omstillinger, rutinebeskrivelser, kvalitetssikring, undervisning og fagutvikling. Hun tar også vikaroppdrag.

Sissel Helgø Stray

Sissel Helgø Stray

Sosionom / saksbehandler / veileder

Konsulent

Martin Bjerkreim har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra UiS og en bachelorgrad i populærmusikk fra NISS.

Siden 2013 har han jobbet i administrasjonen i Employ.

Martin Bjerkreim

Martin Bjerkreim

Økonomileder og musiker

Kultur

Hilde Dahl er en norsk musiker bosatt i Sandefjord. Hun arbeider freelance som sanger, artist og skuespiller, i tillegg til instruktørarbeid innen musikk, teater og revy.

Hennes første musikkalbum heter "Hope Is Happiness", hvor hun har satt melodier til eldre tekster av blant andre Edgar Allan Poe, Richard Le Gallienne og CJ Dennis.

Hilde Dahls orkester består av Snorre Kiil Saga, Sigmund Nilsen, Eivind Molden Norseng og Lars Støvland.

Hilde Dahl

Hilde Dahl

Musiker / dirigent

Kultur

Erfaren lydtekniker

Kristoffer turnerer med en rekke band og artister – deriblant Honningbarna, Djerv, Orango, Tempel, Loveshack, Bellman. Tidligere har han reist med både Ine Hoem, Monica Heldal og Disaster in the Universe. Han har venue erfaring som inhouse tech på Total (Tønsberg), Parkteatret, Rockefeller, John Dee, Sentrum Scene, Blå og Kulturkirken Jakob. Tidligere jobbet han mye for utleiefirmaer, noe som gav god erfaring fra både festivaler som Slottsfjell og Øya, og forskjellige systemer som: Atech, Frontlight, Brigth, Konsertsystemer og Bary.

Kristoffer Skaar Kvig

Kristoffer Skaar Kvig

Lydtekniker

Kultur

Lydtekniker

Johann har lang erfaring i bransjen fra både utleiefirmaer, festivaler, turnéer og større eventer, og han reiser fast med flere band og artister. Johann holder til i Kristiansand.

Johann Henrik Faksvåg Haugen

Johann Henrik Faksvåg Haugen

Lydtekniker

Kultur

Bergensk lydteknikk på reise

Michael jobber som lydtekniker med Bergen som base. Der har han arbeidet på forskjellige venues, med Hulen, Kulturhuset Østre og USF Verftet som tyngdepunkt. Michael reiser en del, blant andre med Sondre Lerche og Great News – og en rekke andre. Han har bred erfaring fra flere festivaler, så som Hove, Tons of Rock, Borealis Festivalen, EKKO Festivalen, Nattjazz, og har stått for både produksjon og avvikling.

Michael Edward Bjørnaali

Michael Edward Bjørnaali

Lydtekniker

Kultur

Bassist

Thomas Engebretsen er bassist og produsent fra Stavanger, nå bosatt i Oslo. Han har bachelor i musikkpedagogikk fra NMH og master i utøvende rytmisk musikk fra UiA.
Spiller blant annet med Morten Abel, Daniel Kvammen, Marianne Engebretsen.

Thomas Engebretsen

Thomas Engebretsen

Musiker

Kultur

Rune Furøy Johansen ble i juni 2018 den første til å bli uteksaminert fra den nyoppstartede mastergraden i dirigering ved Universitetet i Stavanger, med høyest oppnåelige karakter. På sin siste eksamen dirigerte han kveldkonsert med Sjøforsvarets Musikkorps i Johannes Kirke i Bergen.

I løpet av studietiden har Rune dirigert flere av landets profesjonelle militærkorps: Sjøforsvarets Musikkorps i Bergen, Kongelige Norske Marines Musikkorps i Horten og Luftforsvarets Musikkorps i Trondheim. Utenfor studiene har Rune også hatt oppdrag med Sinfonietta Innlandet, Sandnes Symfoniorkester, Stavanger Amatørsymfoniorkester og Jæren Symfoniorkester. Han har jobbet med en rekke forskjellige musikere, deriblant Atle Sponberg og fiolinist Eldbjørg Hemsing.

Våren 2017 ble janitsjarkorpset Bjergsted Blåseensemble stiftet. Rune er initiativtaker og kunstnerisk leder.

Rune Furøy Johansen

Rune Furøy Johansen

Dirigent / musiker

Kultur

Musikalsk entertainer, trubadur og toastmaster

Jim har gjennomført mer enn 2 500 fest- og party-oppdrag for firma, puber, festivaler og private arrangementer, hovedsakelig på Vestlandet. Lengden på innslaget varierer fra 10 til 135 minutter, og Jim spiller musikk som han karakteriserer som både dansbar og underholdende. Han tar gjerne imot ønsker fra publikum.

Jim Jacobsen

Jim Jacobsen

Musikalsk entertainer

Kultur

Sanger, fløytist og dirigent

Tine Suman Hodne er sanger, fløytist og kordirigent. Hun er utdannet fra Høgskolen i Staffeldtsgate og Norges Musikkhøgskole. Ved siden av å lede flere kor i regionen jobber hun som korist, sanglærer og babysanginstruktør. Hun tar også spilleoppdrag i bryllup, begravelser og andre eventer.

Tine Suman Hodne

Tine Suman Hodne

Musiker / dirigent / pedagog

Kultur

Dirigent, instruktør og foreleser

Jenny Austestad er dirigent, instruktør og foreleser. Hun har sin utdannelse fra Norges Musikkhøyskole, Musikhögskolan i Ingesund og Musikkonservatoriet i Tromsø. Siden 2006 har hun vært bosatt i Oslo og jobbet med musikkopplæring og korps i byen. Hun er også en kjent leder fra sommerkurs i regionen.

Jenny Austestad

Jenny Austestad

Dirigent / pedagog

Kultur

Tove Tuntland er utdannet økonom, og har erfaring med administrasjon og ledelse innen både idrett, bedrift og organisasjon. I tillegg jobber hun som fotballtrener i Vålerenga Fotball.

Tove Tuntland

Tove Tuntland

Rådgiver

Artist og sanger

Ingrid Kjosavik er en allsidig sanger bosatt i Stavanger.

Ingrid Kjosavik

Ingrid Kjosavik

Musiker

Kultur

Eivinn Arne arbeider i skjæringspunktet mellom musikk og lydteknikk. Han tilbyr følgende tjenester:

- Lyddesign (Lydbøker, film, reklame, kunstinstallasjoner)
- Akustisk veiledning (Bråkete kontorlandskap, øvingsrom osv)
- Utøvende musiker (Gitar og munnspill)
- Musikkundervisning (Gitar, band og laptop)
- Musikk-komposisjon
- Musikkprodusent i studio
- Opptakstekniker (Musikk og film)
- Stemmeskuespill

Eivinn Arne har en grad innen musikkproduksjon og er også utdannet pedagog. Han har undervist i stillinger ved Høyskolen Kristiania, Stavanger Katedralskole, Rennesøy Kulturskole og Finnøy Kulturskole. Han har drevet et musikkstudio i Oslo sentrum, da kjent som "Phatcat Studio 1". Siden 2015 har Eivinn Arne arbeidet for bokforlaget Cappelen Damm som lyddesigner og komponist til barnelydbøker. Musikken hans blir brukt i over 140 lydbøker, som for eksempel Alice i Eventyrland av Lewis Carrol, Grøsserne av R.L.Stine og Edward Rubikons mysterier av Aleksander Kirkwood Brown. Eivinn Arne holder for tiden til i Stavanger.

Eivinn Arne Jensen Larsen

Eivinn Arne Jensen Larsen

Lyddesigner

Trommeslager og perkusjonist

Helge Andreas Norbakken (f. 1965 i Tromsø) er en norsk musiker med slagverk og perkusjon som hovedinstrument. Han er kjent for sitt samarbeid med artister som Mari Boine, Jon Balke (MNO/Batagraf/Siwan), Kari Bremnes, Maria Joao, Karl Seglem, Becaye Aw, Miki N´Doye, Jovan Pavlovic og Anne Wylie.

Han er utdannet ved Trøndelag musikkonservatorium i Trondheim, Jazzlinja (1984-88) og anses som en av de mest anerkjente skandinaviske perkusjonistene. Han startet sin utøvende karriere med å spille på internasjonale arenaer i Mari Boine Band, og var med på flere innspillinger med henne. Etter dette har han turnert og spilt inn plater med Maria Joao, Jon Balke, Kari Bremnes, Ayub Ogada og flere norske og internasjonale musikere.

Helge Andreas Norbakken

Helge Andreas Norbakken

Musiker

Kultur

Trommeslager

Sondre Rasmussen har arbeidet som frilans trommeslager i flere år. Gjennom årene har han spilt i en rekke musikaler, festivaler og studioinnspillinger, og arbeider med flere forskjellige kor og forskjellige norske artister.


Sondre Rasmussen

Sondre Rasmussen

Musiker

Kultur

Musiker og musikkpedagog

Morten Barrikmo er en norsk musiker (klarinett, bassklarinett og saksofon) og musikkpedagog utdannet ved Norges musikkhøgskole. Han jobber i hovedsak med improvisasjon og moderne musikk, alternative spilleteknikker, rock og jazz. Han har medvirket i ensembler som Trondheim Jazzorkester, Oslo Sinfonietta, KORK og BIT20 Ensemble, og har gitt ut platen mOOn Over tOwns med BOA, og sammen med Ole Jørn Myklebust har han deltatt i den non-verbale Rikskonsertforestillingen Klangbein.

Han startet sin jazzkarrière i dixilandgruppa Dixiplene og i storbandet Kongsberg Storband. Barrikmo har også vært aktivt med i Kongsberg Jazzfestival.

Barrikmo spiller bassklarinett på Susanna & the Magical Orchestra sitt tredje album (2009).

Morten Barrikmo

Morten Barrikmo

Musiker / musikkpedagog

Kultur

Trommeslager og pedagog

Hans Marius Indahl har studert ved Jazz og Rytmisk ved Agder Folkehøgskule og Populærmusikk ved NISS (Westerdals). Bor i Oslo og jobber som trommeslager og pedagog. Spiller for tiden med Anna of the North, Mimmi Tamba og Hege Bjerk – i tillegg til annet freelancearbeid. Skills: ableton, trommeslager, komponist, lærer, beatdesigner og turnéleder.

Hans Marius Indahl

Hans Marius Indahl

Musiker

Kultur

Håvard Krogedal er daglig leder i Artistfellesskapet og i Employ.

Han har bakgrunn som musiker og har tidligere jobbet som bookingagent for artister, regnskapsfører for småbedrifter og hatt ulike administrative stillinger. Håvard har jobbet i Employ-administrasjonen siden 2014.

Håvard Krogedal

Håvard Krogedal

Daglig leder

Kultur

Musiker, låtskriver og produsent

Arne Hovda startet karrieren som kapellmester på Rogaland Teater tidlig på 1990-tallet og har siden utviklet en lang musikalsk karriere.

I 1998 flyttet han til New York 1998 med Stavanger-bandet the Getaway People, som fikk kontrakt med Columbia Records. De ga ut 2 plater og turnerte i 3 år i USA og Europa.

Arne har skrevet låter for og sammen med Tim McGraw, Teitur (FÆ), Morten Abel, Michelle Leonard (TY), Hush (DK), Tobias Stenkjær (DK), Joy Lentz (US), Ozark Henry (BE), Trang Fødsel, Spin Doctors (US), MOI, Hanne Sørvaag og mange flere. Han har vært co-skribent til Morten Abels to siste plater på norsk.

Flere av låtene har har skrevet har vært med i amerikanske tv-serier som Jack and Jill, Dawson’s Creek, Party of Five, Smallville, I married a princess. Det samme gjelder filmer som Muppets in Space, The Sweetest thing, Crazy/Beautiful, Bring it on, Foolproof, A lot like love.

Han har også vært studiomusiker for blant andre Robbie Williams, Morten Abel, Thomas Dybdahl, Trang Fødsel, Sval og flere. Han er fast musiker i Trang Fødsel & The Canoes

Som produsent har han jobbet med blant andre Athana, the Getaway People, Leif & Kompisane, MOI, Trang Fødsel, Eide og Sebastian Waldejer.

Arne har også drevet Songwriter's Circle siden 2007, en workshop for låtskrivere fra hele verden.

Arne Hovda

Arne Hovda

Musiker

Kultur

Trommeslager

Ole Martin Thorset har jobbet som frilansmusiker på heltid i mange år. Han har studert musikk ved Høgskolen i Staffeldtsgate og har spilt i en rekke forskjellige prosjekter, deriblant: Casa Murilo, Alfred Hall, Schlagerselskabet og Ann Bonnie. Han tar gjerne på seg vikaroppdrag.

Ole Martin Thorset

Ole Martin Thorset

Rådgiver / musiker

Kultur

Solo man and band player

Chris Holm has made a name for himself by playing an important part in several bands, such as The Alexandria Quartet, Bloody Beach and Young Dreams. In his solo project, all of his musical influences come together. According to by:Larm, the result is "tunes that don’t sound like any of their component parts, but definitely deliver the good-time vibes".

Chris Holm

Chris Holm

Musiker

Kultur

Are er kreatør og rådgiver innen design, merkevarebygging og kommunikasjon. Han designer og implementerer nettsider i Webflow. Et kodefritt og fleksibelt system, hvor endringer og justeringer utføres i første ledd. Mer effektivt og lønnsomt for kunde Og han hjelper selskaper og lage bedre presentasjoner, og gjennom foredrag lærer han villig bort sine beste triks.

I tillegg er Are trubadur/artist som spiller gitar og synger fra et bredt repertoar med kjente låter som passer for folk flest. Garantert god stemning og høy allsangfaktor. Til fest, bryllup, firmafest, julebord, jubileum, eventer mm. I tillegg jobber han tett med flere etablerte tekstforfattere og lager egen musikk.

Are Sleveland

Are Sleveland

Designer / Musiker

Kultur