Kultur

Sebastian Emes

DJ / musikkprodusent / låtskriver

DJ / musikkprodusent / låtskriver

Sebastian Emes – DJ FMC – er fra Oslo og har to NM-titler og 10 år med mye erfaring fra scene og produksjoner. Han har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger og sier selv at han har "en ekte lidenskap for musikken". Han beskrives med gode tekniske ferdigheter og energisk tilstedeværelse som skaper atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.

Han har gjort en rekke spillejobber på klubber og festivaler, deriblant Hovefestivalen, Øya Natt, Over Oslo, Slottsfjell & Skral festival. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene, blant annet til New York og radioprogrammet The Rub, kuratert av Brooklyn Radio med DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Han vært fast DJ for TV-programmet Stjernekamp på NRK siden 2015 og er fast turné-DJ for rapperen Son of Light. Han har også turnert med blant annet Karpe Diem, Cezinando og Sandra Lyng.

Han produserer melodiøs house-musikk som har høstet god kritikk. Deriblant låten «Keep On», med over 300.000 streams på Spotify. Han har også gjort remixer for bl.a. Sandra Kolstad, Son of Light, Numa Edema og Aeronautics, som har fått rotasjon på NRK P3. I 2018 var han co-produsent på Ida Maria sin singel “Scandilove”.

https://open.spotify.com/album/6GfFZWHahy5RE4Fu4FIyeJ